Агенция по обществени поръчки откри процедура за възлагане на малка обществена поръчка с предмет “Осигуряване на самолетни билети за превоз по въздух на пътници и багаж при служебни пътувания в страната и в чужбина за нуждите на Агенцията по обществени поръчки”.

Агенция по обществени поръчки откри поръчка за осигуряване на самолетни билети

Агенция по обществени поръчки откри процедура за възлагане на малка обществена поръчка с предмет „Осигуряване на самолетни билети за превоз по въздух на пътници и багаж при служебни пътувания в страната и в чужбина за нуждите на Агенцията по обществени поръчки“. Поръчката е с две обособени позиции.

Прогнозната стойност на обществената поръчка за обособена позиция № 1 е 25 000 лв. / двадесет и пет хиляди лева/ и за обособена позиция № 2 – 10 000 лв. /десет хиляди лева/. Срокът на изпълнение е до 09.07.2009 г. по отношение на обособена позиция № 1 и дванадесет месеца, считано от датата на сключване на договора п отношение на обособена позиция № 2.

Крайният срок за подаване на оферти за участие в открития конкурс е до 03.09.2008 г. Цената на документацията е 20 лева.

Част от малката обществена поръчка /посочена по обособена позиция № 1/ ще се изпълнява във връзка с реализирането на проект „Добри практики и ефективно партньорство в областта на обществените поръчки „, който се осъществява с финансовата подкрепа на Оперативната програма „Административен капацитет“, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд.

Повече подробности за тази малка обществена поръчка ще намерите в Регистъра на обществените поръчки на адрес:

http://www.aop.bg/case.php?mode=show_doc&doc_id=169758

Споделете в социалните мрежи: