АОП стартира процедура в националната електронна платформа ЦАИС ЕОП

Агенцията по обществени поръчки (АОП) обяви процедура за обществена поръчка в Централизираната автоматизирана информационна система „Електронни обществени поръчки“ (ЦАИС ЕОП). Поръчката е с предмет  „Изработка и доставка на рекламни материали за осигуряване на информираност и публичност по проект „Методическа подкрепа за развитието на „зелените“ обществени поръчки в България“.

Провеждането на обществена поръчка в новата платформа дава възможност за тестово използване на функционалностите на системата и практическа проверка на реализираните възможности. Всеки регистриран стопански субект, който има желание, може да добави поръчката в профила си и да подаде оферта за участие.

Разяснения и информация относно напредъка по процедурата периодично ще бъдат анонсирани на Портала за обществени поръчки (ПОП) в секция „ЦАИС – Актуално“ – „Профил на купувача „ЦАИС ЕОП“ – тестови процедури“.

Считано от 01 ноември 2019 г. използването на Централизираната автоматизирана информационна система „Електронни обществени поръчки“ става задължително за всички заинтересовани лица, които участват в процеса по възлагане на обществени поръчки.

Повече информация относно платформата за електронни обществени поръчки може да бъде получена на национална телефонна линия 0700 17 151 на Центъра за обслужване на потребители на ЦАИС ЕОП, както и чрез секциите „ЦАИС – Често задавани въпроси “ и „ЦАИС –  Актуално”.

Споделете в социалните мрежи: