Важна информация за потребителите на ЦАИС ЕОП

Агенцията по обществени поръчки уведомява потребителите на Централизираната автоматизирана информационна система „Електронни обществени поръчки“ (ЦАИС ЕОП), че във връзка с въвеждането на новите електронни формуляри за публикуване на обявления в областта на обществените поръчки, функционалностите за статистики, търсения и справки са все още в процес на надграждане.

Поради тази причина временно в <<Разширено търсене – Обществени поръчки>> за част от критериите за търсене е ограничена възможността за избор на конкретни филтри за търсене, а в <<Разширено търсене – Договори>> резултатите не включват договорите, изпратени за публикуване след 01.02.2024 г.

Към настоящия момент в експортите на резултатите от <<Разширено търсене – Обществени поръчки / Договори>> са добавени нови колони, но информацията за тях все още не е налична или е неточна.

При необходимост от използване на <<Разширено търсене – Обществени поръчки>> е препоръчително да не се използват следните критерии за търсене – „Код по ОТР“, „NUTS код“​, „Статус на поръчката“, „Критерий за възлагане“, тъй като е възможно резултатите да не са точни.

Екипът на АОП се извинява за причиненото неудобство.

Споделете в социалните мрежи: